Imprimeix

El proper diumenge dia 13 de març, farem una sortida a la Bòfia de Boixdera. També anomenada bòfia de Sant Jaume. Situada a Montmajor.

Com l’any passat, tothom hi és benvingut. Qui tingui interès pel món subterrani de la nostra comarca, qui vulgui provar un esport diferent i força desconegut, noves experiències, o senzillament passar una bon matí fent una activitat a la natura; que no ho dubti i s’hi apunti!

És una interessant cavitat d’uns 500 metres de recorregut,  però amb unes quantes galeries entre blocs que fa que ens puguem entretenir molt seguint el curs d’un petit rierol, que passa per sota de la sala gran.  Dins la cavitat hi ha una temperatura d’uns 15-18ºC, no passarem fred.

La cavitat no comporta cap gran dificultat, així que animem a tothom a provar-ho. També hi poden venir nens, sempre que vagin acompanyats d’un adult.

Cal portar casc, frontal amb piles noves, roba i calçat que es pugui enfangar, roba i calçat de recanvi per si ens mullem, esmorzar i aigua.

Per arribar fins a la cova, haurem d’anar amb turismes particular, hi ha una bona carretera asfaltada que ens deixa força a prop, haurem de caminar uns 15 minuts  fins a la boca de la cavitat

Ens trobarem a les 9:00 a Berga, a l’aparcament gran de la font del ros, i allà ens organitzarem en cotxes.

Us podeu apuntar a traves del club, tant per correu electrònic, com per telèfon, o personalment. La sortida és gratuïta per als socis del CEB, i 5€ per els que no siguin socis. 

No us ho perdeu!!