Imprimeix

Aquest estiu, tornen les ESTADES ESPORTIVES DE MUNTANYA! INSCRIU-TE AQUI!

Ja t'has inscrit i vols afegir alguna setmana més? Inscriu-te 

*Les inscripcions es tancaran per setmanes. Cada dijous a les 12h es tancaran les inscripcions de la setmana següent.

Les estades esportives de muntanya és una activitat d'estiu que es desenvoluparà, en la major part, en un àmbit de muntanya. L'objectiu és el d'apropar a nens i joves a diferents disciplines de la muntanya d'una forma lúdica però sempre amb un component formatiu, adaptat a les seves edats.

INFORMACIÓ BÀSICA:

* A QUI VAN DIRIGIDES. A nens entre 5 i 15 anys.

* QUAN. La última setmana de juny i tot el mes de juliol (per setmanes), la primera setmana d'agost i la primera de setembre.

Es poden contractar setmanes individuals (de dilluns a divendres).

* PREU

  SOCI CEB NO SOCI CEB
1 SETMANA 40€ 45€
CADA SETMANA EXTRA 45€ 45€

Pels no socis la primera setmana d'inscripció serà de 5 euros més.  

* HORARIS.

De 9h a 13h. Amb possibilitat d'acollida* a partir de les 8.30h i fins les 13.30h.

 

 

 

 

 

 

ESPORTS QUE ES PRACTICARAN. 

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE

La reunió informativa pels pares serà el pròxim dilluns 8 de juny a les 19.30h per la plataforma online JITSI-MEET. Els interessats en assistir a la reunió podeu enviar un whatsapp al 617 42 57 27 i us enviarem l’enllaç per connectar-vos. Tots els participants de les estades de l'any passat rebran l'enllaç per connectar-se a la reunió per correu electrònic.

 Des del CEB proporcionarem totes les mesures de protecció i seguretat i complirem amb la normativa per evitar la propagació del Covid-19. Per això, amb el preu incloem una mascareta per a cada nen/a. Les dates i el nombre màxim d’inscrits pot variar segons la normativa. En cas que no es puguin realitzar les estades es tornaran els diners de les setmanes corresponents.

Més informació