Imprimeix

De tots és ben sabut que, avui en dia, aquell que no és a Internet és com si no existís. El Club Esquí Berguedà existeix i és més viu que mai, amb noves activitats i projectes a desenvolupar. I és per això que ens plau presentar-vos la nova pàgina web; un nou canal que vol ser un aparador de totes les activitats que fem des del CEB i facilitar al màxim que els nostres socis i amics puguin prendre-hi part.

A la pàgina web hi trobareu qui som, una mica de la nostra història, què fan les nostres seccions, quins serveis et podem oferir i les activitats que organitzem, tant les futures amb informació detallada de com participar-hi, com les passades, a través de galeries de fotos.

En aquest sentit, no només estrenem pàgina web. També, des de fa ja uns mesos, som presents a les principals xarxes socials: Facebook i Twitter. Des d’aquests canals, t’informem no només del què estem fent des del CEB sinó de qualsevol informació relacionada amb el món de l’esport i la muntanya. I, a més, et permeten comunicar-te amb nosaltres, d’una forma fàcil i directe.

I finalment, si vols conèixer-nos una mica més, pots accedir a la galeria d’imatges del CEB a la nostra pàgina de Flickr