Imprimeix

S'ha portat a terme la 15a edició de la Berga - Rasos - Berga. aquesta ha estat una edició marcada per les novetats organitzatives i per varis rècords.

Aquí podeu consultar la CLASSIFICACIÓ GENERAL de tots els que han acabat la prova.

Aquí podeu consultar la Classificació per categories dels guanyadors.

Aquí podeu consultar, descarregar i enllaçar les FOTOS amb les vostres xarxes socials.

Moltíssimes gràcies a tots els assistents, col·laboradors i sponsors que han fet possible aquesta edició històrica amb moltes novetats i rècords.

Fins la propera!!

 

 

 

Les novetats introduïdes com la sortida al bell mig de Berga i la realització d’una modalitat de cursa en paral·lel a la tradicional marxa han resultat un èxit.

Per altrebanda aquesta edició amb 400 inscrits ha batut tots els rècords de participació i s'ha pogut rebaixar de forma significativa el rècord de temps de la prova.

Des de l’organització fem una molt bona valoració de la prova i volem agraïr la confiança dels participants un any més en aquesta prova i esperem repetir els èxits en la propera edició.

També vol agrair de forma molt especial a tots els col·laboradors que han posat tota la seva il·lusió i saber fer per tal que tot rutllés a la perfecció així com a tots els sponsors que han fet possible aquesta edició.

Recordar-vos que el dia 9 de juny es portarà a terme la Mini Berga – Rasos – Berga i a part de les tradicionals sortides de muntanya i les passejades d’estiu, el proper juliol el CEB tornarà a organitzar el torneig de volei platja de Berga i el proper 8 de setembre la tradicional prova de BTT “Gósol – Berga”.

Una abraçada a tots i totes i fins la propera!!

 

La informació bàsica de la BRB 2013

Quan: Diumenge, 26 de maig de 2013

Repartiment de Dorsals: a partir de les 6:30 a 7:15

Hora de sortida: 7.30h del matí

Lloc de sortida i arribada: Plaça Viladomat de Berga

Distància: 26 quilòmetres

Desnivell: 1800 metres de desnivell positiu

 

Reglament Berga Rasos Berga

Si ets menor d'edat et fa falta autorització paterna per a poder participar a la BRB. Descarrega-te-la aqui i porta-la firmada al CEB.

 

Novetats BRB 2013

 

Col·laboradors i Patrocinadors: