Imprimeix

 

El Club d'Esquí Berguedà, conjuntament amb el CquiE de Puig-reig, el CAG de Gironella i l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, organitza cada any el Cicle de Muntanya; una setmana de projeccions relacionades amb el món de la muntanya amb pràcticament 30 anys d’història.

 

Per a més informació, podeu visitar la pàgina www.ciclemuntanya.cat

 

 

Els més de 1.100 espectadors que al llarg de 6 dies passen pel Cicle de Muntanya així com l'alta participació als actes paral·lels que s'organitzen, avalen l'èxit d'aquest esdeveniment, que guanya força com un dels actes culturals més representatius del món de la muntanya al nostre país.

 

Principals objectius

Els principals objectius del Cicle de Muntanya són:

 

Contingut del Cicle

La programació es basa en l’elecció de personatges nacionals o internacionals de primera fila, i de gran rellevància en el món de la muntanya, els quals hagin realitzat activitats prou importants en qualsevol de les disciplines desenvolupades en el medi natural.

Els actes són sempre presentats pels seus protagonistes. 

 

Activitats paral·leles

Més enllà de les projeccions, s'organitzen activitats paral·leles tals com el concurs de fotografia digital i l'exposició de fotografies, que recull les millors imatges del concurs de l'edició anterior.