Imprimeix

 

Les nits d’estiu són una molt bona oportunitat per conèixer els entorns més immediats de la ciutat de Berga i comarca.

 

És per aquest motiu que el CEB organitza, setmanalment durant els mesos d’estius, passejades al capvespre pels voltants de Berga, d’aproximadament 2 hores de duració i que es complementen amb un sopar que cadascú es porta a la motxilla.

 

 

Des de finals de juny fins a principis de setembre, és a dir, des de que els nens acaben l’escola fins que la tornen a començar, la nostra entitat organitza, un cop per setmana, normalment els dimecres, els anomenats “Sopars a la Fresca”

 

Aquesta activitat, que es realitza entre les 8 i les 11 del vespre, consisteix en una caminada planera i normalment circular, amb una durada que oscil·la entre l’hora i mitja i les dues hores, i un sopar de germanor a mig camí, a base d’entrepans i beure que cadascú es porta. La tornada es fa amb llum de frontals o amb lots. 

És una activitat oberta a tothom, completament gratuïta, destinada a persones de totes les edats, pensada perquè pares i fills puguin compartir una estona junts enmig de la natura després de la jornada de treball, aprofitant la bonança del temps i les vacances de la quitxalla. Una activitat on tota la família i els amics poden gaudir d’una estona junts i conèixer els camins i llocs que ens envolten.

 

No cal inscripció, tan sols ser a l’hora al punt de sortida.