Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; YtTemplate has a deprecated constructor in /usr/home/clubesquibergueda.cat/web/templates/sj_joomla3_original/includes/yt_template.class.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; YtRenderXML has a deprecated constructor in /usr/home/clubesquibergueda.cat/web/templates/sj_joomla3_original/includes/yt_renderxml.php on line 13 Manteniment dels cims - Canvi de llibretes - Club Esquí Berguedà
Imprimeix

 

Històricament, el CEB ha tingut cura de determinats cims com el Cim d'Estela i la Gallina Pelada, arrenjant camins, els propis cims i fent el canvi de les llibretes que un troba quan arriba a dalt.

 

 

De tots és ben conegut que quan un arriba a dalt d'un cim, en molt casos, té la possibilitat d'escriure allò que li ve al cap en aquell moment en una llibreta. Les llibretes d'alguns cims són canviades pel CEB, en dates ben senyalades: cada dia de Nadal, 25 de desembre, es renova la de la Gallina Pelada; i el dia de Cap d'Any, 1 de gener, es fa al mateix al Cim d'Estela. Totes les llibretes que es retiren es guarden al CEB.