Imprimeix

 

Per primera vegada, aquest 2012 el CEB ha estat l’entitat organitzadora del ja tradicional torneig de volei platja de Berga, que se celebra des de fa més de 10 anys durant un cap de setmana a finals del mes de juliol.

 

Hi participen uns 30 equips de tot Catalunya, el què converteix Berga en una ciutat amb aire mediterrani durant dos dies.

 

 

El torneig de volei platja de Berga se celebra l'últim cap de setmana de juliol a la nova pista expressament construïda per a practicar-hi aquest esport, prop del pavelló municipal d'esports de la ciutat.

Els partits comencen el dissabte al matí, a primera hora, i s'allarguen fins al vespre. El diumenge al matí es reprenen fins a arribar al migdia, que és quan es dóna per acabada la lligueta. El diumenge a la tarda es juguen ja partits d'eliminatòria, fins al vespre, quan té lloc la gran final.

Amb els més de 15 anys d'història que té el torneig, organitzat fins l'any anterior pel Club Volei Berga, aquest esdeveniment ha anat guanyant pes i participació, arribant a 30 equips, provinents de tot Catalunya, però molt especialment de les comarques veïnes.

La informació relativa al torneig, dates, inscripcions, etc. es fa pública 3 setmanes abans de que tingui lloc, és a dir, a principis de juliol.