Imprimeix

Els cursets d'esquí han estat, tradicionalment, la carta de presentació del CEB. Especialment durant les vacances de Nadal, desenes de nens i nenes aprofiten la paltaforma que els hi ofereix el CEB per tenir el seu primer contacte amb la neu o perfeccionar la tècnica, aquells que ja hi tenen experiència.

Més enllà dels cursets, en aquests darrers anys, s'han anat incorporant altres activitats relacionades amb la neu com sortides amb raquetes o amb esquís de fons i que han ampliat l'oferta d'activitats ofertes pel CEB.

La filosofia del projecte CEB Esquí és utilitzar l’ensenyament de l’esquí, i altres esports de neu com poden ser l’snowboard, el freestyle, etc., com a instrument per aconseguir un desenvolupament integral dels nens i joves com a esportistes i, per sobre de tot, com a persones.

La oferta de cursets del CEB es concentra per Nadal i Reis i, per altra banda, durant els diumenges de la temporada d'hivern (sempre en funció de la demanada). S'ofereix, principalment esquí alpí, tot i que també hi ha la possibilitat d'altres esports com el fons o l'snowboard. 

Per altra banda, també s'ofereixen, puntualment, sortides amb raquetes i altres activitats. Per a més informació, us podeu posar en contacte directament amb la secretaria del CEB.